Wat vindt Niels van het Christelijk College Nassau-Veluwe?

De docenten zijn aardig en behulpzaam

”Ik heb gekozen voor het CCNV omdat het een school is die mij aansprak en omdat veel van mijn familie er op gezeten heeft. Er is altijd een gezellige sfeer en er wordt echt aandacht aan je besteed.

Je kan altijd met iemand praten als je problemen hebt, een vraag hebt of gewoon iets kwijt wil. Je wordt bijvoorbeeld door je mentor geholpen als je slechte cijfers haalt. Ook zijn de docenten aardig en behulpzaam. Ze helpen je als je iets niet snapt. De meeste docenten hebben een goede band met hun leerlingen. Ik heb ook voor het CCNV gekozen omdat je een plusles kan kiezen in het eerste en tweede jaar: sport+, bèta+ of kunst+.

Ik heb gekozen voor sport+. Het is echt heel leuk voor mensen die van sporten houden of andere sporten willen ontdekken. Je gaat verschillende sporten doen die je tijdens de normale gymles niet gaat doen. Sommige sporten zijn bekender dan andere, maar daardoor niet minder leuk!

Ik zit nu in de tweede klas van het atheneum en ik vind de school echt heel leuk. Ik zit nog vier jaar op deze school en ga het zeker leuk hebben samen met mijn vrienden!’’