Waarschijnlijk heb je het al gezien, maar onze school staat volop in de steigers! Op 22 maart is begonnen met een verbouwing van het monumentale gedeelte van de school aan de Stationslaan (de M-vleugel). Net als de lokalen in de rest van de school, wordt ook in deze vleugel de klimaatbeheersing verbetert. Het ventilatiesysteem voldoet op dit moment aan de basisnorm, maar door het aanbrengen van klimaatbeheersing wordt het niveau naar ‘goed’ verhoogd. Om het nieuwe ventilatiesysteem te installeren, worden er grote delen van het plafond eruit gehaald. Oude details van de school (gebouwd in 1923) komen soms weer tevoorschijn. Naast het nieuwe ventilatiesysteem, wordt de verbouwing van het monument ook aangegrepen om zowel binnen de muren als buiten de kozijnen een nieuw likje verf te geven en nieuwe zonwering te installeren. Als alles volgens planning verloopt, wordt de verbouwing in de zomervakantie afgerond.