Kiezen voor onderwijs van het CCNV

Het CCNV heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. We bieden ruimte aan talent en hebben oog voor de wereld dichtbij en veraf. Ons doel is al onze leerlingen optimale ontwikkelingskansen te bieden door middel van verschillende trajecten binnen de havo- en vwo- opleiding. Daarnaast profileren we ons onder andere door diverse samenwerkingsverbanden waardoor we volop ontwikkelingskansen kunnen bieden binnen de les, maar ook daarbuiten.

Unieke kenmerken van het CCNV

Het Christelijk College Nassau-Veluwe is een unieke school van bijna honderd jaar oud, gevestigd in Harderwijk. Naast de reguliere havo- en atheneumopleidingen biedt het CCNV ook een theaterhavo (met eigen theaterzaal) en een gymnasiumopleiding. Hierin is de middelbare school uniek in de regio. Tevens kunnen leerlingen bij ons in de onderbouw kiezen tussen Kunst+, Sport+ of Beta+. Zij krijgen dan extra verdieping waardoor hun interesses nog beter worden bediend. In de bovenbouw kunnen leerlingen die economie en management en organisatie in hun vakkenpakket hebben, tevens kiezen om deel uit te maken van de Bizz-school. Hierbij gaan leerlingen de theorie die ze leren in de praktijk brengen, bijvoorbeeld door een echt bedrijfje op te richten. Zij worden hierbij onder andere gecoacht door ondernemers uit het bedrijfsleven.

Open dagen

Eenmaal per schooljaar houdt het CCNV een Open Huis. Voor 2018 is deze gepland op zaterdag 20 januari 2018. Leerlingen uit groep 8 kunnen dan samen met hun ouders een kijkje nemen op onze school.