Onze leerling Susanna was aanwezig bij de LAN-party 2019, zij vertelt hoe het was:

Na maanden wachten was het eindelijk zover: LAN-party editie 4! In de nacht van 12 op 13 juli kwamen ongeveer 220 leerlingen (en leraren!) op school om de hele nacht te gamen. Rond 16.00 uur begon het druk te worden: leerlingen (en leraren) met natgeregende apparatuur liepen de aula in en namen plaats aan hun gereserveerde tafel. Tijdens etenstijd werd er pizza gegeten en midden in de nacht waren er knakworstjes. Behalve dat er werd gegamed, werd er ook gezellig gekletst, gevoetbald en werden er zelfs bordspellen gespeeld!

‘s Nachts vonden er ook nog twee competities plaats: een algemeen PC-toernooi en een FIFA-toernooi. Hierbij waren bekers en laptops te winnen. De eerste, tweede en derde prijs van het PC-toernooi waren voor Roman Bultman, Rik de Pagter en David ten Have. Van het FIFA-toernooi waren de eerste, tweede en derde prijs voor Robin van de kamp, Giph van der Kruijk en  Sten van Heijst.

Rond 20.00 uur was er nog taart voor de mensen die geholpen hebben om de LAN-party zo leuk te maken als het was. We bedanken 2ICT voor het aanwezig zijn en de supersnelle internetverbinding; Lekker van Peet voor de lekkere pizza’s; Domotica-Shop voor het helpen met de website; Lenovo voor het sponsoren van de prijzen; Dave van Engelen voor het aanleggen van de stroom; de crew van dit jaar en natuurlijk Martin Timmermans, die geholpen heeft met het regelen van de sponsoren en ook het netwerk heeft aangelegd!

Het was een gezellige maar vermoeiende nacht. Sommigen zijn wat eerder naar huis gegaan en een paar strijders zijn in slaap gevallen op hun toetsenbord. Om 7.30 uur ruimde iedereen weer een voor een zijn tafel op, en was de aula zo weer leeg! Deze editie was zeker succesvol en hopelijk tot volgend jaar!