Deze kerst organiseert de UNESCO-werkgroep van het CCNV samen met Stichting Present Harderwijk een goed doel actie. Wij willen gezinnen die dat kunnen gebruiken, een steuntje in de rug geven tijdens de feestdagen. Dit doen wij door samen met alle leerlingen en collega’s van het CCNV 150 kerstpakketten samen te stellen, in de vier weken voor de kerstvakantie (23 november tot 18 december). Wij werken voor deze actie samen met de Voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten.

Hoe werkt het?
Elke jaarlaag neemt iedere week een specifiek product mee. Welk product dit is, kan je hieronder en in de mail vinden. Ook worden er iedere week flyers uitgedeeld. We zouden het enorm waarderen als ouders/verzorgers hun kind(eren) helpen door deze producten te kopen en mee te geven naar school. De producten kunnen iedere week op maandag, dinsdag en woensdag ingeleverd worden bij de ingang voor het eerste en tweede uur. Heeft uw kind de eerste uren geen les? Geen probleem, het kan in dat geval worden afgegeven bij de receptie.

Wat moet er meegenomen worden?

Week 1:

  • Klas 1, 3 en 6: pak vruchtensap (ongekoeld)
  • Klas 2 en 5: pak chocolademelk (ongekoeld)
  • Klas 4 en personeel: houdbare slagroom (ongekoeld)

Week 2: zie afbeelding

Week 3: informatie volgt uiterlijk 3 december

Week 4: informatie volgt uiterlijk 10 december

Wat kan ik verder doen?
Wilt u op een andere wijze bijdragen aan deze actie, bijvoorbeeld door middel van financiƫle sponsoring of door het sponsoren van een bepaald product, dan horen wij dat graag. U kunt een e-mail sturen naar unesco@ccnv.nl of belle naar 0341-436170. Sponsors worden vermeld op de website van het CCNV.

Sponsors