Onze school bestond op 9 september 2019 honderd jaar. Het CCNV viert dit bijzondere jubileum met tal van activiteiten. Een daarvan is de jubileummusical BLACK-OUT: de trip die je (niet) wilt maken. BLACK-OUT vertelt het sinistere, tragisch romantische en spannende verhaal dat niemand tot nu toe durfde te vertellen en zijn donkere oorsprong vindt in de lange en duistere geschiedenis van het CCNV. Na het bezoeken van de voorstelling zal niemand ooit nog op een normale manier door school lopen.

Thema’s als vriendschap, onbereikbare (jeugd-) liefde, hoe ver ga je voor een ander en welke gevolgen hebben kleine beslissingen passeren de revue in een mooi vormgegeven volwassen voorstelling die 3 keer wordt opgevoerd in het de theaterzaal van het CCNV.

Er wordt achter de schermen (door zo’n 50 mensen, onder andere (oud-) leerlingen) al enkele maanden hard gewerkt om het originele, speciaal voor deze gelegenheid geschreven script (inclusief 14 indrukwekkende originele songs) optimaal tot zijn recht te laten komen.

De voorstelling is voor iedere theaterliefhebber toegankelijk. Voor leerlingen van school is de toegang gratis. Leerlingen kunnen zich aanmelden via de link die zij vanuit school toegestuurd hebben gekregen.

Ouders/verzorgers kunnen zich zowel via de link die zij vanuit school hebben ontvangen, als via de website van Theater Harderwijk, aanmelden.

Bekijk de trailer om alvast in de stemming te komen. De voorbereidingen zijn ook te volgen op Instagram.

De voorstellingen vinden plaats op:

  1. maandag 17 februari 2020 (20.00 uur – 21.45 uur)
  2. dinsdag 18 februari 2020 (20.00 uur – 21.45 uur)
  3. donderdag 20 februari 2020 (20.00 uur – 21.45 uur)

Het theater is open vanaf 19.15 uur, er is geen pauze. Na aanvang van de voorstelling is er geen toegang meer. Toegangsprijs is € 7.50 inclusief consumptie.

Graag tot ziens bij een van de voorstellingen!