Honderd jaar Christelijk College Nassau-Veluwe

Op 8 september 2019 bestaat onze school precies honderd jaar. Een prachtige mijlpaal waar we met een feestelijk jubileumjaar bij stil zullen staan. We trappen het lustrum af met twee grote reünies, te houden op zaterdag 28 september 2019 (t/m examenjaar 1994) en op zaterdag 5 oktober 2019 (t/m examenjaar 2019). Natuurlijk zullen een speciaal kerstgala én grote jubileummusical niet ontbreken. Meer details over ons jubileumjaar 2019-2020 zullen in de loop van de tijd bekend worden gemaakt.

Onze reüniewebsite is inmiddels in de lucht! Hier kunt u zich aanmelden en meer lezen over het programma. Ook op onze Facebookpagina zijn inmiddels twee evenementen aangemaakt voor de reünies. Op de reüniewebsite, deze pagina en op Facebook houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws.

Preview jubileumboek

Benieuwd naar het jubileumboek over ons honderdjarig bestaan? Naast alle huidige leerlingen krijgen ook alle reünisten dit bijzondere boek mee naar huis. Bekijk hier een preview.

Gezocht: examenfoto’s!

Voor ons jubileumjaar zijn wij op zoek naar zoveel mogelijk examenfoto’s. In ons eigen archief is uiteraard veel te vinden, maar niet alle examenfoto’s van de afgelopen decennia. Daarom de vraag aan onze oud-leerlingen: heeft u een groepsfoto van uw examenjaar? Stuur dan een e-mail naar fotos@100jaarccnv.nl met een goede kwaliteit scan van de foto. Graag daarbij (zo veel mogelijk) namen van personen op deze foto. Onze dank is groot! Lukt het zelf niet om de foto te scannen, ook dan kunt u ons mailen. Wij zorgen dan dat deze zorgvuldig wordt gescand.

Samen op naar 100 jaar CCNV!