Open Huis

2021

Bekijk hieronder de virtuele tour door het CCNV!
Om ouders en groep 8-leerlingen een kijkje te kunnen geven op het CCNV, is er een virtuele tour gemaakt door het hele schoolgebouw: bezoek leslokalen, de aula, het bètalab, ons theater en de sportzaal. Tevens kan je het bijna 100-jaar oude torentje ‘beklimmen’, waar je een prachtig uitzicht over Harderwijk hebt. In de tour zelf kan je klikken op filmpjes, foto’s en tekst voor meer informatie. Uiteraard blijft de virtuele tour ook na 16 januari te zien.

We vinden het ook belangrijk om vragen te beantwoorden van ouders en groep 8-leerlingen. Daarom openen we op zaterdag 16 januari tussen 10.00 en 12.00 uur een chat op onze website. Hierdoor krijg je gelijk een antwoord op je vragen over het CCNV. Na die tijd kun je ons uiteraard ook bereiken, bijvoorbeeld door te mailen naar info@ccnv.nl, te bellen of contact op te nemen via social media (Facebook en Instagram).

Het webinar voor groep 8-ouders (opgenomen in november 2020) is hier terug te kijken (begin op minuut 10.00). Tevens is het nog steeds mogelijk om een postpakketje van ons te ontvangen met daarin o.a. onze informatiefolder voor groep 8 en een FAQ-blad. Hiervoor kan een e-mail worden gestuurd naar info@ccnv.nl.

Bekijk hier de informatiefilmpjes van het CCNV los: gymnasium, theaterhavo, sport+, kunst+ en bèta+.