Welkom!

Welkom op het Christelijk College Nassau-Veluwe! Het CCNV is een school met een lange historie en een schat aan ervaring. We willen je graag een mooie tijd geven op de middelbare school. Daarom bieden wij onderwijs met aandacht. Niet alleen heb je veel te leren, je zult je ook ontwikkelen als mens, met al je talenten en mogelijkheden. We zijn benieuwd naar jou en we hopen dat je het bij ons naar je zin zult hebben.

Bekijk hieronder de hele introductievideo van het CCNV (vergeet het geluid niet aan te zetten)

Wat organiseren wij voor groep 8 tijdens schooljaar 2020-2021? Lees meer onder onze introductievideo!

Wat organiseren wij in schooljaar 2020-2021 voor groep 8?

Masterclasses
In oktober en november 2020 hebben groep 8-leerlingen uit Harderwijk masterclasses kunnen volgen op het CCNV, de RSG en het MorgenCollege. We hebben honderden leerlingen mogen ontvangen tijdens onze workshops sport, theater, gymnasium en bèta! Kijk voor meer informatie op de website van MasterclassVOHarderwijk.

Informatieavonden
Op 16 en 17 november 2020 konden groep 8-leerlingen workshops volgen en de sfeer proeven op het CCNV. Voor ouders zijn er deze dagen webinars gehouden. Hierin vertellen we over onze school en wat het CCNV aanbiedt. Wilt u deze terugzien? Dan kan hier (begin op minuut 10:00). De ouders die zich hiervoor hebben opgegeven hebben een informatiepakketje per post van ons ontvangen. Hierin zit onder andere onze informatiefolder en een FAQ-blad. Wilt u deze ook ontvangen? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@ccnv.nl.

Open huis
Op zaterdag 16 januari 2021 vindt ons open huis online plaats! Bekijk hier het schoolgebouw door virtueel naar binnen te lopen en van alles te ontdekken: leslokalen, het theater en zelfs het bijna 100-jaar oude torentje met uitzicht over Harderwijk! Op zaterdag 16 januari kan je tussen 10.00 en 12.00 uur live met ons chatten via de website en je vragen stellen over het CCNV.

Pregymnasium
Voor groep 8-leerlingen die zich hebben ingeschreven voor onze atheneum- of gymnasiumopleiding, organiseren wij het pregymnasium. Tijdens de woensdagmiddagen in maart 2021 volg je leuke lesjes en ontdek je alvast het leven op een middelbare school. Opgeven kan via info@ccnv.nl.