Op maandag 15 februari jl. speelden de examenleerlingen drama hun laatste voorstelling in onze theaterzaal! De klas was opgedeeld in twee groepen, die elk hun eigen, korte voorstelling schreef: ‘Wen d’r maar aan’ en ‘Het is maar chaos’. Kort voor de aanvang van de voorstellingen werd er via Zoom nog gerepeteerd met elkaar. Om 17.00 uur betraden de eerste leerlingen het toneel. Van beide voorstellingen zijn video-opnames en foto’s gemaakt, omdat we helaas geen publiek konden ontvangen. Hieronder een korte impressie van de afstudeervoorstellingen van dit jaar:

Wen d’r maar aan   

”Op een single girls night komen tien vrouwen samen. Alle vrouwen zijn verschillend, maar dan blijkt iedereen dezelfde Robert te kennen. Een mysterieuze man heeft alle vrouwenharten gebroken. Langzaam vallen de verschrikkelijke puzzelstukjes in elkaar. Komt het ooit nog goed?”

Het is maar chaos

”Als een hotel de plek voor onbegrip en verwarring blijkt te zijn, lopen de spanningen hoog op. Daarin spelen chaos, jaloezie en wantrouwen de hoofdrol. Maar er lijkt meer aan de hand als er dingen mysterieus verdwijnen. Lukt het de gasten om het goede van het kwade te onderscheiden en het hotel te behoeden voor zijn ondergang?”