Disclaimer/Copyright
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze website. Bij twijfel over de juistheid van de informatie kunt u contact opnemen met het CCNV. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden

Het gebruik van de website is gebonden aan de volgende voorwaarden:

• Misbruik van gegevens, inlogcodes en wachtwoorden wordt bijgehouden en bestraft. Indien nodig wordt er aangifte gedaan.

• Het opzettelijk doen van pogingen tot het verkrijgen van informatie die afgeschermd is en niet bestemd voor jou als bezoeker, wordt vanzelfsprekend bestraft.

• Je bent zelf verantwoordelijk als iemand anders via jouw account acties onderneemt op de website zoals het verzenden van een bericht. Log daarom direct uit en laat een computer nooit achter als je ingelogd bent op de website.

• Aan de gegevens die op de website getoond worden kunnen geen rechten ontleend worden. Als cijfers incorrect worden weergegeven dan dient contact opgenomen te worden met de lesgevende docent. Bij verschillen tussen gegevens op de website en gegevens in de schooladministratie is de schooladministratie altijd doorslaggevend.

• Het is mogelijk om in te loggen en aan te vinken dat je een volgende keer automatisch ingelogd wilt zijn. Het is de verantwoordelijkheid van de ingelogde gebruiker om zelf in te schatten wanneer dit wenselijk is. We wijzen erop dat het verstandig is om op computers anders dan thuis deze functie niet te gebruiken.

• Ingelogde bezoekers die toegang hebben tot persoonsgegevens van leerlingen, ouders of medewerkers dienen hier vertrouwelijk mee om te gaan.