Werken bij het CCNV

Werken bij het CCNV? Hieronder vind je alle informatie.

 

Het Christelijk College Nassau-Veluwe (CCNV) in Harderwijk is een christelijke schoolgemeenschap voor havo, atheneum en gymnasium. De school heeft een belangrijke streekfunctie. De school staat in een mooie omgeving en telt ruim 140 personeelsleden en 1.400 leerlingen.

Het motto van de school is: ‘Onderwijs met aandacht’. De school wil de talenten die iedere leerling heeft tot ontwikkeling brengen. Er is veel aandacht voor cultuur, bèta en sport, ook buiten de lessen.

Kenmerkend voor onze school is de goede onderlinge sfeer. Personeelsleden kunnen bij elkaar terecht en ondersteunen elkaar. Het CCNV  biedt zowel leerlingen als docenten veel ruimte voor eigen initiatief.

 • wij willen onze leerlingen en medewerkers maximaal laten groeien
 • wij werken vanuit een christelijke levensvisie
 • nieuwe docenten worden intensief begeleid (zowel vakinhoudelijk, pedagogisch/didactisch als persoonlijk)

Wij zoeken medewerkers die passen bij de sfeer en ambities van CCNV. Als je jezelf herkent in onderstaande beschrijving, dan pas jij wellicht goed in ons team. We ontvangen dan graag je sollicitatie!

 • Je maakt verbinding met de wereld buiten de school.
 • Je investeert graag in je eigen ontwikkeling en die van de school.
 • Je werkt vanuit een christelijke levensvisie.
 • Je ziet en grijpt kansen.

Als er een vacature is en voldoe je aan de eisen, dan ontvangen we graag je sollicitatie voorzien van korte motivatie en cv. Gebruik hiervoor het sollicitatieformulier

Ontvangstbevestiging
Je ontvangt binnen enkele dagen een ontvangstbevestiging. Alle reacties worden voorgelegd aan een benoemingsadviescommissie. Deze commissie bestaat uit de rector, een afdelingsleider, de sectievoorzitter en een leerling.
Je hoort uiterlijk 2 weken na de sluitingsdatum of je wordt uitgenodigd.

Eerste gesprek
Ben je geselecteerd voor een eerste gesprek, dan word je gebeld voor het maken van een afspraak.
Een eerste gesprek duurt maximaal 45 minuten. Je hebt dit gesprek met de benoemingsadviescommissie. Binnen enkele dagen hoor je of je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek.
Mogelijk worden in de tussentijd, in overleg met jou, referenties nagetrokken.

Tweede gesprek
Het tweede gesprek vindt plaats met de stafmedewerker PZ. In het tweede gesprek is er aandacht voor de arbeidsvoorwaarden. Na dit gesprek wordt besloten of we je een contract aanbieden, of dat er mogelijk een extra gesprek nodig is om te bepalen of de school en jij bij elkaar passen.

Voor meer informatie kan worden gemaild naar dhr. A. Otten, stafmedewerker PZ, via a.otten@ccnv.nl.

Van de CCNV docent wordt verwacht dat deze, naast vakbekwaam zijn:

 • passie heeft voor het vak én voor leerlingen;
 • inspeelt op individuele verschillen tussen leerlingen;
 • nieuwsgierig en proactief is; de docent ziet en grijpt kansen;
 • ervan houdt leerlingen te activeren en uit te dagen;
 • leerlingen motiveert en eigen initiatief van leerlingen waardeert;
 • opbrengstgericht werkt en bereid is verantwoording af te leggen;
 • verbinding maakt met de wereld buiten de school;
 • investeert in de eigen ontwikkeling en die van de school;
 • graag werkt in een team;
 • werkt vanuit een christelijke levensvisie.

Het CCNV maakt deel uit van de regionale netwerkorganisatie VIA. De vacatures van deze elf scholen voor christelijk voortgezet onderwijs op de Veluwe en het omliggende gebied, staan op www.via-scholen.nl. De vacatures van het CCNV staan ook op deze website vermeld, net zoals op http://meesterbaan.nl

Het CCNV staat open voor zij-instromers. Voldoe je aan het profiel, maar heb je nog geen lesbevoegdheid? Vraag informatie voor een eventuele sollicitatie door een e-mail te sturen naar dhr. A. Otten via a.otten@ccnv.nl.

Met de juiste vooropleiding (hbo of wo) in bepaalde vakken (zoals Nederlands, Engels, Frans, Duits, natuur- of scheikunde, wiskunde) sta je binnen 1 à 2 jaar bevoegd voor de klas. Je combineert je werk voor de klas met een studie.

Kijk voor meer informatie op
www.straksvoordeklas.nl
www.vo-ijsselveluwe.nl

Wij hebben regelmatig plek voor lio’ers en stagiaires. Op het CCNV krijg je de mogelijkheid in de praktijk te leren en we begeleiden je daarbij.

Heb je interesse? Vul het stageformulier voor stagiaires en lio-ers in.