En dan heb je zomaar een paar ‘native speakers’ in de Engelse les zitten. Het overkwam de leerlingen van 4 havo donderdagochtend 20 juni. Een groep softbalspelers uit Amerika bezoekt Europa en wilde graag langskomen op een echte, Nederlandse middelbare school. Ze kregen een rondleiding door het schoolgebouw, deden mee met een les Engels (en deelden daarbij ervaringen met onze eigen leerlingen) en tot slot werd er een klein softbaltoernooi georganiseerd. Op het sportveld speelden onze 4 vwo leerlingen een paar potjes tegen hun Amerikaanse mede-scholieren (die vanuit heel Amerika komen). De groep, die momenteel rondreist, staat onder leiding van een oud-softbalspeelster die drie keer goud won met haar team op de Olympische Spelen. Na enkele wedstrijden in Nederland reist de groep door naar België.