Een bloeddorstig monster, half mens half stier, opgesloten in het hart van een labyrint, een plek waar je armzalig leven zal eindigen, ofwel van de honger en dorst, ofwel van… U raadt het al. Hap slik weg. Hier zou niemand vrijwillig naartoe gaan, toch?

Drie onschuldige meisjes, Fazo, Nina en Lisa, zijn aan het kamperen in Athene. Alles is één groot feest, totdat ze verdwaald raken. De helpende hand is al gauw in zicht, maar wat daarop volgt is de grootste plottwist uit de Griekse mythologie.

Al nieuwsgierig? Het einde zal ik u niet verklappen. Het plot ontrafelt zich voor uw ogen op maandag 3 juni om 19:30 uur in de theaterzaal van het CCNV. Bent u erbij?

Samen met een grote, enthousiaste groep gymnasiasten en andere zeer getalenteerde leerlingen wordt de avond gevuld met zang, dans, muziek en een prachtig verhaal waarbij het toegestaan is om een traantje weg te pinken. En dat allemaal gratis en voor niks!

Ik zie u graag verschijnen in ons labyrint. Haalt u het einde van de avond?