Maar liefst zes uur lang konden leerlingen, ouders, familie en bezoekers op vrijdag 15 maart genieten van al het talent van onze eigen leerlingen. Vier blokken vol met mooie dansen en prachtige optredens vulden onze eigen theaterzaal voor vier uur lang. In de grote overblijf waren eindwerken van de examenleerlingen te bekijken. In verschillende lokalen in de B-vleugel konden bezoekers workshops volgen, zoals breien, kinderdans, ukelele spelen, gamen en rubix cube. Ook was Popschool Harderwijk vertegenwoordigd en kon er volop worden meegedaan aan de karaoke!

De langste rij stond voor de photobooth, waar iedereen met (of zonder) gekke maskers en verkleedkleren op de foto kon met klasgenoten, vriend(inn)en en collega’s. Voor de kleintjes was er een groot springkussen en schmink.

Aankomende week zal het fotoalbum langzaam worden gevuld met foto’s, gemaakt door onze eigen leerlingen. Ook een aftermovie, onder leiding van Noa van Zetten, is in de maak.

Over de editie volgend schooljaar, tijdens ons jubileumjaar, wordt al volop nagedacht. Maar eerst nagenieten van dit eerste, succesvolle Bloomin’ festival!