Ruim 240 leerlingen uit de brugklas hebben vandaag meegedaan aan de Jumbo Fitclass Challenge! Dit is een eendaags evenement waarbij alle brugklassen met elkaar de strijd aangaan. In 20 minuten moest elke klas zoveel mogelijk kilometers afleggen op vier loopbanden, vier roeiapparaten en vier hometrainers. De dag werd geopend door wethouder Companjen in de nieuwe gymzaal.

Na heel wat sportieve kilometers werd aan het einde van de dag de winnaar bekend: klas 1A2, gefeliciteerd!

Naast sportief presteren werd tijdens dit vakoverstijgend project ook aandacht besteed aan de gezonde leefstijl. In de pauze kregen de leerlingen een gezonde lunch aangeboden. Als onderdeel van dit programma kunnen de leerlingen tenslotte ook thuis een gezonde maaltijd koken. Meer informatie over de Fitchallenge is te vinden op www.jumbofcc.nl.