Traditiegetrouw wordt er elk jaar een grote kerstmusical geproduceerd door leerlingen en docenten van het CCNV. Al maanden zijn de voorbereidingen in volle gang! Naast onze eigen leerlingen en personeel, zijn ook ouders en andere belangstellenden van harte uitgenodigd. De voorstelling waar zij heen kunnen vindt plaats op donderdag 20 december om 19.30 uur, toegang gratis.

Hieronder alvast een kleine omschrijving van de kerstmusical:

De kerstmusical van het CCNV gaat dit jaar over ‘Salaam’, een Iraans restaurant, dat midden in het oude centrum van Harderwijk ligt. Het centrum en de boulevard zijn de laatste jaren erg veranderd, maar het restaurant is niet echt met zijn tijd meegegaan. Farhad, de eigenaar, snapt niet zo goed dat de ambiance ook belangrijk is. Het eten is toch heerlijk? Waarom blijven de klanten dan weg? Gelukkig zijn er jongeren met goede ideeën. Zoals Amir, de zoon van Farhad en zijn beste vriend Benjamin. En er is veel hulp om deze goede ideeën te verwezenlijken. Maar er is ook tegenwerking, vanuit de buurt. Zal het iedereen lukken om voor kerst voor elkaar te krijgen waar het met Kerst werkelijk om draait?