Zit je momenteel in groep 8 (of groep 7) en ben je benieuwd naar het Christelijk College Nassau-Veluwe? Op maandag 12 en dinsdag 13 november aanstaande kun je samen met je ouders/verzorgers een bezoekje brengen aan onze school en van alles ontdekken! De avond begint in onze eigen theaterzaal waar een korte presentatie wordt gegeven. Daarna kan je naar verschillende presentaties over onze opleidingen luisteren en al je vragen stellen. Uiteraard zijn er ook leuke workshops te volgen, bijvoorbeeld van beta +, kunst+, theaterhavo en gymnasium. Op die manier kan je al een beetje ervaren hoe het is om op de middelbare school te zitten.

Hieronder het programma in het kort:

19.00 uur: Inloop met koffie/thee/drinken

19.30 – 20.00 uur: Inleiding op het onderwijs van het CCNV (in onze theaterzaal)

20.10 – 20.40 uur: 1e ronde presentaties/workshops

20.45 – 21.15 uur: 2e ronde presentaties/workshops

Opgeven is niet nodig, we hopen je op 12 of 13 november samen met je ouders/verzorgers te ontmoeten, tot dan!