Hoe ziet het leven op de middelbare school eruit? Wat voor soort les krijg je en hoe voelt het om in een heel ander lokaal te zitten? Meer dan honderd leerlingen uit groep 8 hebben het vandaag ervaren op het CCNV. De eerste ronde van de masterclassVOHarderwijk ging namelijk van start. Leerlingen kunnen kiezen uit verschillende workshops op de vo-scholen in Harderwijk. Het CCNV biedt workshops theater, bèta, gymnasium en sport aan. De workshop sport gaat in samenwerking met de andere vo-scholen. Inschrijven voor de tweede ronde kan nog, kijk hiervoor op www.masterclassvoharderwijk.nl. Hier is ook meer te vinden over de verschillende workshops die worden aangeboden. De tweede ronde gaat van start na de herfstvakantie en zal, net als de eerste ronde, plaatsvinden op drie woensdagmiddagen van 13.30 tot 15.00 uur. Graag verwelkomen we je dan!