Van vrijdag 6 juli op zaterdag 7 juli vond de derde CCNV LAN-party plaats. Een nacht lang gezelligheid en gamen met elkaar, dit jaar met een recordaantal deelnemers. Als om 16.00 uur de LAN-party officieel van start gaat, is nagenoeg iedereen al aanwezig. Een gezellig geklets vult de ruimte terwijl de leerlingen geconcentreerd aan hun eerste game beginnen. De meeste leerlingen gaan de hele nacht door. Een aantal wordt eerder opgehaald. Een paar dappere wakers vallen vroeg in de ochtend toch nog in slaap op hun toetsenbord. Het is dan ook niet niks om een nacht lang te gamen. Heel gezellig is het zeker. Je ziet teams met elkaar samenwerken in een game en leerlingen optrekken met andere mede-leerlingen dan ze in het dagelijks leven gewend zijn. Tussendoor zijn er ter plekke pizza’s gebakken en midden in de nacht is er een barbecue. Ter afwisseling, en om niet in slaap te vallen, is het heerlijk om even een potje voetbal in de sportkooi te spelen.

Voor zowel de PC als de PlayStation spelers is er een toernooi waarin de leerlingen het tegen elkaar opnemen. Naast de eer en de bekers zijn er ook gave prijzen te verdelen die we van onze sponsoren Lenovo en Ubisoft ter beschikking gesteld hebben gekregen. In totaal vier laptops, een tablet en een merchandise pakket. In het FIFA toernooi zijn de 1, 2e en 3e prijs voor Stefan Moesbergen, Laurens Nikolopoulos en Tom Borsboom. Voor het algemeen klassement zijn de 1, 2e en 3e prijs voor Roman Bultman, Jan Timmer en David ten Have. Van harte gefeliciteerd en op naar volgend jaar!