Tijdens het Nederlands Kampioenschap beachvolleybal ‘What’s Your Talent’ zijn leerlingen van het CCNV zeer succesvol geweest. Bij het onderdeel ‘onder de 15’ behaalden leerlingen Thijmen Bronkhorst, Marijn Teekens en Joris Reinink de eerste plaats. Bij het onderdeel ‘onder de 19′ mogen we trots zijn op Niek Veldman en Sven Hop, zij werden tweede in deze categorie, en dat van de 24 teams!

Het NK vormt de afsluiting van het What’s Your Talent’-traject op middelbare scholen door heel Nederland, een project waarin jongens in de leeftijd van 13 tot en met 17 jaar zónder volleybalachtergrond en met voldoende potentie de kans krijgen om zich te ontwikkelen op het gebied van beachvolleybal. De leerlingen hebben voorafgaand acht keer getraind onder leiding van LO-docent F. van den Noort en volleybaltrainster Fouzia Koraichi op ons eigen beachvolleybalveld naast sportzaal 3.

Niek Veldman en Sven Hop met hun zilveren beker.

Marijn Tekens, Thijmen Bronkhorst en Joris Reinink wonnen goud!