Voor de tweede keer is bij ons op school een grote actiedag gehouden voor het goede doel. Het CCNV zet zich al drie jaar in voor tien vluchtelingen in Ghana. Deze vluchtelingen komen uit Ivoorkust en kunnen dankzij steun van onze school onderwijs volgen. Vorig jaar werd tijdens een zonnige dag ruim 22.336,23 euro opgehaald. Deze keer is de actiedag kleinschaliger gehouden. De eerste- en tweedejaars leerlingen liepen een bijzondere sponsorloop vol obstakels. De leerlingen hebben hiermee 12.318,56 euro opgehaald. Daarnaast kregen de overige leerlingen vrijdag les over Ghana. In oktober gaat een groep van drie medewerkers samen met zes leerlingen twee weken naar Ghana. Ze gaan daar onder andere les geven, goederen uitdelen en kijken hoe het gaat met de tien gesponsorde studenten.

Foto’s kunnen worden bekeken in het fotoalbum, deze wordt nog bijgevuld.